Fondul de Lectură Bosch

Județul Cluj

Fondul de lectură Bosch a fost creat prin parteneriat de către Asociația Curtea Veche și Fundația Bosch România, cu scopul general de a încuraja cititul în rândul elevilor din toată România

Fondul realizează cu regularitate donații de carte către școli, sprijinind înființarea sau consolidarea bibliotecilor școlare, a sălilor de lectură, cluburilor de carte ș.a. din 30 de comunități școlare din județele Cluj, Alba și Timiș

Continuăm  dezvoltăm tânăra generație prin lectură!

Cu bucurie anunțam donarea a 250 de cărți către elevii de toate vârstele ai Școlii Gimnaziale din comuna Luna.

Prin intermediul Fondului de Lectură Bosch, 200 de cărți au ajuns în biblioteca recent inaugurată a Școlii Gimnaziale „George Barițiu” din Jucu de Sus.

Donarea de cărți, prin intermediul Fondului de Lectură Bosch, către toți elevii din ciclurile primar și gimnazial ai Școlii din comuna Bonțida.

Peste 100 de titluri au fost donate către biblioteca Școlii Profesionale Răscruci.

Cele câteva sute de elevi ai Școlii Gimnaziale „Ștefan Pascu” din comuna Apahida, județul Cluj, au primit cu entuziasm o considerabilă donație de carte.

Elevii Școlii cu clasele I-VIII din Sânnicoară, județul Cluj, au întâmpinat cu bucurie donarea către unitatea lor de învățământ a aproape 100 de cărți.

Școala cu clasele I-IV din Dezmir, județul Cluj, a beneficiat recent de o donație de carte.

 Ne bucurăm să anunțăm realizarea unei generoase donații de carte către elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii.

 250 de cărți au fost donate către biblioteca Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda.

Elevii din ciclurile primar și gimnazial ai Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu” din comuna Baciu se bucura de donația a peste 100 de titluri noi.