Atelierele Narativ

Atelierele NARATIV însuflețesc lectura în fel și chip. Personajele pot prinde viață în interpretări actoricești, locurile din povești se-arată în colaje, intriga capătă fior transpusă într-o coloană sonoră. Împărțite în două categorii, ficțiune și non-ficțiune, atelierele sunt, în plus, prilejul perfect pentru ca micii participanți să își dezvolte aptitudini artistice și practice, gândirea critică, creativitatea și cultura generală. Animați și îndrumați de pedagogii nu doar experimentați, ci și simpatici care susțin atelierele, copiii se distrează și totodată învață din plin în cadrul acestor activități festivaliere.

Ediții

susținute de

Kaufland_logo

Festivalul de lectură pentru copii, și-a încheiat con brio menirea în această toamnă: vineri, 27 octombrie 2023, ne-am oprit la Negru Vodă, în județul Constanța. 

Festivalul NARATIV a ajuns cu evenimentele sale antrenate la Medgidia. Elevii au participat cu bucurie la trei reprezentații teatrale inspirate de Fram, ursul polar.

 

Asociația Curtea Veche a recreat pentru 1309 elevi, atmosfera magică a atelierelor NARATIV, singurul festival de lectură pentru copiii din România, și în municipiul Dej, județul Cluj.