Storytelling (în limba spaniolă)

Frida

Despre atelier

ÎNSCRIE-TE DACĂ: Dacă îți place să născocești
GHID: Pilar Veiga Grandal din partea Institutului Cervantes
NUMĂR DE PARTICIPANȚI: minim 8- maxim 20
VÂRSTE: 8-14 ani

O fetiță urmărește păsările dintr-o casă albastră ca cerul, se urcă prin copaci și e o năzdrăvană până când un accident de tramvai îi transformă viața. Imobilizată la pat, Frida va învăța să picteze devenind una din cele mai mari pictorițe ale lumii. Descoperă magnifica viață a pictoriței Frida printr-un atelier cu totul deosebit!

În cadrul atelierului activitățile se desfășoară exclusiv în limba spaniolă.

 

Despre pedagog

Pilar Veiga Grandal este profesoară la Instituto Cervantes din București. Are o vastă experiență ca formator de profesori, specializându-se în programarea și planificarea cursurilor, susținând seminarii despre exprimarea și interacțiunea scrisă și exploatarea textelor literare.

În prezent, pe lângă susținerea unor cursuri de formare pentru echipa de profesori a centrului din București, este formator în cadrul proiectului european Erasmus + School Future Labs, al cărui obiectiv este promovarea Studiului Integrat de Conținuturi și Limbi (AICLE), crearea materialelor aferente și realizarea unui curs de formare care să îi pregătească pe profesori pentru desfășurarea activității acestora dintr-o perspectivă metodologică. Din anul 2015 coordonează cursuri de copii între 3 și 6 ani, iar în acest context a creat diferite activități urmând tehnica de “Storytelling”.