Ilustrație de povești

Robinson Crusoe

Despre atelier

ÎNSCRIE-TE DACĂ: Îți place să desenezi
GHID: Alexandra Mihailciuc
NUMĂR DE PARTICIPANŢI: minim 8 – maxim 20
VÂRSTE: 8-14 ani

Insula pustie a lui Robinson Crusoe este altfel pentru fiecare dintre noi. Cum arată, ce se găsește pe ea și cine este Robinson-ul tău, descoperi alături de Alexandra Mihailciuc.

Desenezi tot timpul? Caietele tale de la ore sunt pline de mâzgălituri? Nu mai ai loc să expui pe frigider? Hai să descoperi alături de noi și de Robinson Crusoe tainele ilustrațiilor!

În cadrul acestui atelier, vei învăța să transformi cuvintele în imagini, personajele în costume şi măşti, toate la mărime reală! Îți vei imagina în detaliu toate trăsăturile personajului tău pentru a-l transpune în culori, tuşe, texturi, mărimi şi forme. Vei decupa din foarfecă forme și personaje și vei învăța cum să modelezi spaţiul poveştii tale. Și cel mai important, vei lucra în echipă, prin jocuri şi exerciţii creative.

Despre pedagog

Alexandra Mihailciuc este arhitect şi artist în educaţie (Povestaşii, Fundaţia Pro Patrimonio). Imaginează şi coordonează ateliere de arte și arhitectură pentru copii şi adolescenţi. Este parte a programului “De-a arhitectura în şcoala mea” şi coordonator al proiectului “Batem fierul la conac!”.