CONFERINȚĂ ȘI Q&A - Virgil Ianțu

Lectura în familie, de la emoție la impact

Despre conferință

Virgil Ianțu vă prezintă motivele pentru care lectura în familie are un rol decisiv în dezvoltarea celui mic și modalitatea prin care aceasta construiește inteligența emoțională, alături de sfaturi și idei din experiența proprie.

“Un copil are mai multe șanse de a gândi și de a se exprima liber decât un adult. El nu este încă încorsetat, canalizat, alterat de canoane sau stereotipii cu care noi adulții am fost “dăruiți”.Asta în condițiile în care vrem să ne formăm copilul astfel încât să aibă o personalitate proprie, ori nu după chipul și asemanarea noastră.”

Virgil Ianțu

Despre Speaker

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai versatili entertaineri. Majoritatea probabil că îl cunosc drept sarmantul prezentator TV, actualmente gazda a show-ului de pe TVR 2 “Câștigă, România!”, ori ca simpaticul partener de dialog al copiilor care “spun lucruri trăznite”. Și să nu uităm de cariera sa muzicală ca lider al trupei Bucharest Jazz Orchestra. Dar, probabil nu mulți știu cât de bine se înțelege Virgil cu cei mici. Iar în ultimii ani a dezvoltat o pasiune pentru psihologia copiilor, lucru care s-a concretizat în proiectul Copiii spun cu Virgil Ianțu.