Campion la sport și lectură

Viața în ritm de tenis

Despre atelier

CARTE: Viața în ritm de tenis
GHID Georgiana Gerea
NUMĂR DE PARTICIPANȚI: 20
VÂRSTE: 12-14 ani

Oare ce își doresc copiii să se facă atunci când vor fi mari? Tenismenul Horia Tecău a știut de la început faptul că va deveni un sportiv de performanță. Cărțile și sportul sunt ingredientele secrete care l-au ajutat să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți tenismeni români și un adevărat model pentru cei mici.

Prin intermediul volumului “Viața în ritm de tenis” de Horia Tecău, pedagogul nostru îi va ajuta pe copii să se angajeze în lectura oricărei povești scrise și le va îmbunătăți relația cu cititul, oferindu-le o experiență unică și memorabilă care să le stârnească interesul și motivația pentru lectură pe termen lung. Creștem gradul de înțelegere al unui text prin conștientizarea modului în care funcționează creierul și ochii în timpul cititului, abordăm o poveste de viață cu mesaj motivant și înțelegem care este diferența dintre a citi – a memora și a învăța.

Descriere pedagog

Georgiana Gerea este fondatoarea proiectului „Învață Eficient”, trainer și coach acreditat (CNFPA) cu o experiență de peste 5 ani în lucrul cu tehnicile de învățare rapidă prin citire rapidă, memorare creativă, învățare eficientă.