Conferință și Q&A - Gaspar Gyorgy

Avem nevoie de povești pentru a crește oameni mari

Despre conferință

Într-o lume guvernată de anxietate, perfecționism și neîndestulare, cuvântul “trebuie” pare să fie sinonim cu toate activitățile în care ne implicăm. Cei mai mulți adulți, la auzirea acestui cuvând, încep să scoată flăcări pe nări sau să arunce cu bombe verbale, atât de mare ne este reactivitatea. Trebuie să… a devenit inamicul nostru numărul unul. Astfel, de ce ne-am aștepta ca cei mici să reacționeze diferit când le spunem – Tu, acum, trebuie, să citești!

Despre paretingul inteligent și despre puterea poveștilor, vă aștept să vorbim cu bunătate și ceva umor la noua ediție a singurului festival de lectură, pentru copii și adulți, din România.

Despre speaker

Gaspar Gyorgy este expert în diferite programe de promovare a stării de bine a copilului, adolescentului și familiei, coordonator de grupuri de psihoterapie și dezvoltare personală pentru părinți și adolescenți și co-fondator al conceptului paginadepsihologie.ro. Susține cursuri de formare profesională complementară și continuă în cadrul AMPP, UNATC și este formator invitat la diferite programe de formare complementară în țară și în Ungaria.

In 2016 acesta a lansat volumul “Copilul invizibil”  la Curtea Veche Publishing prin care prezintă adulților rolul întâmplărilor din copilăriei, modalitățile prin care le pot conștientiza astfel încât consecințele să nu aibă urmări în educația propriilor copii.