BOOKOPOLY – atelier de lectură pentru boardgameri

Carol I. Primul și cel mai mare rege al românilor / Romeo și Julieta

Despre atelier

CARTE: Carol I. Primul și cel mai mare rege al românilor / Romeo și Julieta
ÎNSCRIE-TE DACĂ: vrei să creezi un obicei de lectură în familia ta
GHID: Smaranda Nicolau
VÂRSTE: 15 echipe formate din părinte + copil (7-10 ani)

Un atelier pentru echipe de părinți și copii pasionați de board-games și de lectură. În două ore, descoperim cum să le îmbinăm creând un boardgame original pornind de la o carte, „Carol I. Primul și cel mai mare rege al românilor” sau „Romeo și Julieta”. Nu este necesară nicio lectură în avans. Aduceți la dumneavoastră niște chef de joacă, presărat cu puțin, nu prea mult spirit de competiție!

Despre pedagog

Smaranda Nicolau este actriță, dramaturg și artist în educație, fondatoare a școlii de actorie Mindstage . În 2014, a absolvit Masterul de Pedagogie Teatrală al UNATC și, de atunci, predă Teatrul Cititorilor (sau Actorie pentru cititori) – adică îi învață pe copii cum să transforme textul scris într-o poveste trăită, pentru că toate poveștile sunt mai distractive așa. A colaborat cu Teatrul Vienez de
Copii și cu Asociația Curtea Veche pentru dezvoltarea programului național de lectură „Cărțile Copilăriei”. Verile și le petrece predând drama la Enisala Summer Academy sau în taberele noastre de lectură NARATIV.