Actorie pentru cititori

Peter Pan

Despre atelier

ÎNSCRIE-TE DACĂ: Îți place să te dai în spectacol
GHID: Smaranda Nicolau
NUMĂR DE PARTICIPANŢI: minim 8 – maxim 15
VÂRSTE: 8-14 ani

Cum ți-ar plăcea ca tu să fii personajul principal al poveștii pe care o citești? La actorie pentru cititori se poate! Poți să devii Peter Pan sau Căpitanul Hook, Wendy sau orice alt personaj magic din Tărâmul de Nicăieri, în scena pe care o vom realiza împreună pornind de la povestea celui mai faimos băiețel zburător. Smaranda Nicolau te învaţă cum să te transformi din cititor în actor.

Despre pedagog

Smaranda Nicolau este actriță, dramaturg și artist în educație, fondatoare a școlii de actorie Mindstage. În 2014, a absolvit Masterul de Pedagogie Teatrală al UNATC și, de atunci, predă Teatrul Cititorilor (sau Actorie pentru cititori) – adică îi învață pe copii cum să transforme textul scris într-o poveste trăită, pentru că toate poveștile sunt mai distractive așa. A colaborat cu Teatrul Vienez de

Copii și cu Asociația Curtea Veche pentru dezvoltarea programului național de lectură „Cărțile Copilăriei”. Verile și le petrece predând drama la Enisala Summer Academy sau în taberele noastre de lectură NARATIV.