Festival de Lectură pentru copii NARATIV

Festivalul NARATIV este o sărbătoare a cărților. Colindăm prin minunatele lumi ascunse între coperțile lor, ne întâlnim cu eroi inimoși, trăim aventuri pline de culoare, ajungem îmbujorați la finaluri fericite.

Toți copiii de 7-14 ani sunt așteptați la sărbătoare!

Lecturile vor fi însuflețite prin actorie, colaj, scris creativ, benzi desenate, jocuri și multe alte activități antrenante. Toate acestea, pentru a transforma cititul într-o explozie de bucurie și creativitate!

Și întrucât cărțile ne dau aripi spre noi orizonturi, la edițiile din acest an vom explora, în premieră, și drumul lecturii către tărâmul științelor, cu ateliere de matematică, astronomie, chimie, educație financiară, informatică, fizică – plus alte surprize!

NARATIV e Festivalul la care, fermecați de lectură, ne transformăm în cititori pentru toată viața!

Donații de carte

Alegem cele mai frumoase povești ale literaturii universale pentru donații de carte, ca să ducem alinarea și folosul lecturii acolo unde este cea mai mare nevoie de ele: în comunitățile defavorizate. Grație donațiilor și sponsorilor care le fac posibile, inclusiv copiii dezavantajați din mediul rural se pot bucura de beneficiile cognitive și emoționale ale cititului, se pot dezvolta prin lectură și pot căpăta încrederea că visurile pe care și le făuresc vor fi realizabile.

Ateliere

Atelierele din cadrul Festivalului NARATIV însuflețesc lectura în fel și chip. Personajele pot prinde viață în interpretări actoricești, locurile din povești se-arată în colaje, intriga capătă fior transpusă într-o coloană sonoră. Împărțite în două categorii, ficțiune și non-ficțiune, atelierele sunt, în plus, prilejul perfect pentru ca micii participanți să își dezvolte aptitudini artistice și practice, gândirea critică, creativitatea și cultura generală. Animați și îndrumați de pedagogii nu doar experimentați, ci și simpatici care susțin atelierele, copiii se distrează și totodată învață din plin în cadrul acestor activități festivaliere.

+
Ateliere
Pedagogi
+
Zile
+
Copii

Lorem ipsum

Organizator

Lorem ipsum

Sponsori

Lorem ipsum

Parteneri