Teatru pentru cititori

Despre atelier

TEATRU PENTRU CITITORI
ÎNSCRIE-TE DACĂ: Îți plac poveștile!

Alice în țara Minunilor (25 septembrie)

Alice nu vrea defel să stea acasă. Iar Regina nu acceptă de nicio culoare ca blondul căpșor al acestei fetițe nepoliticoase să continue să-i ocupe spațiul dintre umeri. Între pălărieri nebuni, pisici care rânjesc și un iepure care se grăbește cumplit, Alice are șanse 50/50 să scape de voința de fier a Reginei. Și asta pentru că în țara Minunilor, totul are șanse 50/50 să se întâmple. Porcii au șanse să zboare sau să nu zboare și ouăle au șanse să se facă bucățele sau nu. Oricare ar fi, probabil că ouăle și porcii ne vor povesti.

PINOCCHIO (2 octombrie)

Spectacol lectură despre un băieţel care îşi doreşte să devină adevărat, de ce nu e bine să spui minciuni şi la ce folosesc zânele bune.

 

Despre trupă

Trupa de teatru NARATIV este o trupă alcătuită din tineri actori, absolvenți ai secției „Arta Actorului” de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Cara- giale”. Împreună, ei creează spectacole și, apoi, le prezintă cititorilor, acestea fiind niște spectacole-lectură speciale și interactive, pentru delectarea copiilor și adulților care vizite- ază festivalul.

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie pe dumneavoastră sau pentru a-l înscrie pe cel mic la una dintre activitățile pe care vi le propunem, vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos.

Veți primi imediat un email de confirmare din partea noastră. Ne vedem la festival!

Ne pare rău dar nu mai există locuri disponibile pentru acest eveniment.