Robinson Crusoe – Ilustrație creativă

Despre atelier

Narativ [2016]_featured image_ateliere-03
ROBINSON CRUSOE / ILUSTRAȚIE CREATIVĂ
ÎNSCRIE-TE DACĂ: Îți place să desenezi!
VÂRSTE: 8-14 ani

Desenezi tot timpul? Caietele tale de la ore sunt pline de mâzgălituri? Nu mai ai loc să expui pe frigider? Hai să descoperi alături de noi și de Robinson Crusoe tainele ilustrațiilor!

În cadrul acestui atelier, vei învăța să transformi cuvintele în imagini, personajele în costume şi măşti, toate la mărime reală! Îți vei imagina în detaliu toate trăsăturile personajului tău pentru a-l transpune în culori, tuşe, texturi, mărimi şi forme. Vei decupa din foarfecă forme și personaje și vei învăța cum să modelezi spaţiul poveştii tale. Și cel mai important, vei lucra în echipă, prin jocuri şi exerciţii creative.

 

 

Despre profesor

Alexandra_Mihailciuc
Alexandra Mihailciuc este arhitect şi artist în educaţie (Povestaşii, Fundaţia Pro Patrimonio). Imaginează şi coordonează ateliere de arte și arhitectură pentru copii şi adolescenţi. Este parte a programului De-a arhitectura în şcoala mea şi coordonator al proiectului Batem fierul la conac! La NARATIV, alături de Delia Popa și Liliana Basarab, ea reprezintă ArtCrowd.

“Deoarece credem în capacitatea tuturor copiilor din România de a-și atinge potențialul maxim prin intermediul unei educații de calitate, și deoarece credem în capacitatea artei de a transforma viețile copiilor, noi cei din echipa ArtCrowd-Artiști în educație, ne-am unit expertiza profesională și pedagogică pentru a concepe și livra cursuri interdisciplinare de artă pentru copii și tineri între 7 și 18 ani. Cursurile noastre au menirea de a le dezvolta acestora abilități de viață precum gândirea creativă, gândirea critică, și abilități de colaborare, fără de care tinerii nu pot reuși în secolul al 21-lea.” ArtCrowd

Din 2015 ArtCrowd este membră a rețelei naționale „Susține Cultura în Educație”.

culturaineducatie.ro
 artcrowd.ro

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie pe dumneavoastră sau pentru a-l înscrie pe cel mic la una dintre activitățile pe care vi le propunem, vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos.

Veți primi imediat un email de confirmare din partea noastră. Ne vedem la festival!

Ne pare rău dar nu mai există locuri disponibile pentru acest eveniment.