Rime și ghicitori

Despre atelier

RIME ȘI GHICITORI (5-7 ani)
ÎNSCRIE-TE DACĂ: Îți plac ghicitorile!
VÂRSTE: 5-7 ani

Ghidați de către Diana, copiii vor învăța să îmbine armonios cuvântul cu rima, sunetul cu mișcarea, și voia bună cu imaginația, învățând astfel despre sunete și litere, prin joacă.

“Vom rosti dar si compune ghicitori care să ne încurce sau descurce gândurile. Ne vom ajuta între noi și vom face echipe de lucru, vom asculta cu drag și vom fi oricând pregătiți pentru un răspuns bun, dar ne vom și distra, desigur! Literele ne vor ajuta, și așa ne vom exprima.” Diana Vasilescu

 

Despre profesor

Diana_Vasilescu

Diana Vasilescu este absolventă a Facultății de Arte din București, cu masterat și licență în cadrul secției de Grafică. Diana a făcut, doi ani, o incursiune picturală în arta naivă a copiilor cu vârste cuprinse între trei și şapte ani din opt grădinițe de stat. În prezent, Diana este educator la Școala Liberă Waldorf din București unde menține interesul copiilor pentru frumos: “Ne jucăm cu materiale naturale, învățăm jocuri pe degete cu cuvinte și mişcare, activăm liber și creativ.”

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie pe dumneavoastră sau pentru a-l înscrie pe cel mic la una dintre activitățile pe care vi le propunem, vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos.

Veți primi imediat un email de confirmare din partea noastră. Ne vedem la festival!

Ne pare rău dar nu mai există locuri disponibile pentru acest eveniment.