Poveşti de adormit copiii – Storytelling pentru părinţi cu Adina Rosetti

Despre atelier

Narativ [2016]_featured image_ateliere-15

POVEȘTI DE ADORMIT COPIII
Atelier de storytelling pentru părinți cu scriitoarea ADINA ROSETTI

Scriitoarea Adina Rosetti le dezvăluie părinţilor cum pot să construiască povești originale pentru a face faţă întrebărilor fantastice de toate felurile. (Powered by SLooP & SLooP Fruli)

„Mami/tati, spune-mi o poveste! Da’ să fie inventată de tine!” Dacă ai auzit asta de nenumărate ori și ești în căutare de inspirație pentru povești de adormit copiii, atunci probabil că ar trebui să vii la atelierul de storytelling pentru părinți. Cu ajutorul cărții „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură… și alte 10 întrebări fantastice”, publicată de Curtea Veche Publishing, o să înveți cum să construiești povești special pentru copilul tău, cum să răspunzi la nesfârșitele «de ce-uri» și la alte întrebări fantastice și cum să-ți provoci inspirația atunci când se ascunde cu încăpățânare.”

Adina Rosetti

Despre profesor

Adina Rosetti

Adina Rosetti este scriitoare, autoarea romanului Deadline, care s-a bucurat de o receptare excelentă din partea publicului și a criticii – se află deja la a doua ediție și a fost tradus în limba franceză la editura Mercure de France. Mai recent, Adina a semnat și două titluri de ficțiune pentru copii: Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul (2014) și De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură (2016), publicate la Curtea Veche Publishing, prin care își propune să răspundă unora dintre întrebările mai trăznite pe care copiii le pun părinților.

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie pe dumneavoastră sau pentru a-l înscrie pe cel mic la una dintre activitățile pe care vi le propunem, vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos.

Veți primi imediat un email de confirmare din partea noastră. Ne vedem la festival!

Ne pare rău dar nu mai există locuri disponibile pentru acest eveniment.