Peter Pan – Actorie pentru cititori

Despre atelier

PETER PAN / ACTORIE PENTRU CITITORI
ÎNSCRIE-TE DACĂ: Îți place să te dai în spectacol!
VÂRSTE: 8-14 ani

Cum ți-ar plăcea ca tu să fii personajul principal al poveștii pe care o citești? La actorie pentru cititori se poate! Poți să devii Peter Pan sau Căpitanul Hook, Wendy sau orice alt personaj magic din Tărâmul de Nicăieri, în scena pe care o vom realiza împreună pornind de la povestea celui mai faimos băiețel zburător.

Despre profesor

Smaranda Nicolau este actriță, dramaturg și artist în educație, fondatoare a școlii de actorie Mindstage. În 2014, a absolvit Masterul de Pedagogie Teatrală al UNATC și, de atunci, predă Teatrul Cititorilor (sau Actorie pentru cititori) – adică îi învață pe copii cum să transforme textul scris într-o poveste trăită, pentru că toate poveștile sunt mai distractive așa. A colaborat cu Teatrul Vienez de Copii și cu Asociația Curtea Veche pentru dezvoltarea Programului național de lectură „Cărțile Copilăriei”. Verile și le petrece predând drama la Enisala Summer Academy sau în tabere de lectură NARATIV.

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie pe dumneavoastră sau pentru a-l înscrie pe cel mic la una dintre activitățile pe care vi le propunem, vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos.

Veți primi imediat un email de confirmare din partea noastră. Ne vedem la festival!

Ne pare rău dar nu mai există locuri disponibile pentru acest eveniment.