Odiseea – Bandă Desenată

Despre atelier

Narativ [2016]_featured image_ateliere-08

ODISEEA / BANDĂ DESENATĂ
ÎNSCRIE-TE DACĂ: Îți place să desenezi!
VÂRSTE: 8-14 ani

Ești fan super-eroi și benzi desenate? Ai nimerit la fix! La acest atelier vom crea împreună o bandă desenată originală despre unul dintre primii super-eroi ai tuturor timpurilor: Ulise, eroul care i-a ajutat pe greci să câștige războiul cu Troia! Eroii antici merită și ei benzi desenate, nu credeți?

Despre profesori

Delia Popa și Liliana Basarab sunt artiste vizuale și artiști în educație. La NARATIV, ele reprezintă ArtCrowd,  o organizație culturală ce dezvoltă, prin intermediul artei, abilități esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și adolescenților de astăzi.

“Deoarece credem în capacitatea tuturor copiilor din România de a-și atinge potențialul maxim prin intermediul unei educații de calitate, și deoarece credem în capacitatea artei de a transforma viețile copiilor, noi cei din echipa ArtCrowd-Artiști în educație, ne-am unit expertiza profesională și pedagogică pentru a concepe și livra cursuri interdisciplinare de artă pentru copii și tineri între 7 și 18 ani. Cursurile noastre au menirea de a le dezvolta acestora abilități de viață precum gândirea creativă, gândirea critică, și abilități de colaborare, fără de care tinerii nu pot reuși în secolul al 21-lea.”

Din 2015 ArtCrowd este membră a rețelei naționale „Susține Cultura în Educație”.

www.culturaineducatie.ro
www.artcrowd.ro

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie pe dumneavoastră sau pentru a-l înscrie pe cel mic la una dintre activitățile pe care vi le propunem, vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos.

Veți primi imediat un email de confirmare din partea noastră. Ne vedem la festival!

Ne pare rău dar nu mai există locuri disponibile pentru acest eveniment.