Literele pentru prichindei

Despre atelier

LITERELE PENTRU PRICHINDEI

ÎNSCRIE-TE DACĂ: Vrei să înveți să citești înaintea tuturor!
VÂRSTE: 3-5 ani

Mai întâi le vezi pe frigider. Poate pe cuburile cu care construiești. Apoi, le recunoști pe ambalajele tale preferate. Arată ciudat, nu știi la ce-s bune, dar par să se repete mereu și adulții le dau importanță. Ce-or fi oare? Ghidul nostru, Diana, te va însoţi în prima călătorie de descoperire a LITERELOR!

Cu cât această primă întâlnire cu literele este mai plăcută, cu atât mai curios vei fi să le redescoperi mai încolo, când vine vremea să devii cititor în toată firea.

Despre profesor

Diana_Vasilescu

Diana Vasilescu este absolventă a Facultății de Arte din București, cu masterat și licență în cadrul secției de Grafică. Diana a făcut, doi ani, o incursiune picturală în arta naivă a copiilor cu vârste cuprinse între trei și şapte ani din opt grădinițe de stat. În prezent, Diana este educator la Școala Liberă Waldorf din București unde menține interesul copiilor pentru frumos: “Ne jucăm cu materiale naturale, învățăm jocuri pe degete cu cuvinte și mişcare, activăm liber și creativ.”

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie pe dumneavoastră sau pentru a-l înscrie pe cel mic la una dintre activitățile pe care vi le propunem, vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos.

Veți primi imediat un email de confirmare din partea noastră. Ne vedem la festival!

Ne pare rău dar nu mai există locuri disponibile pentru acest eveniment.