Lectură pentru învăţare sau plăcere – Conferinţă şi Q&A cu Urania Cremene

Despre atelier

Narativ [2016]_image_ateliere-21

LECTURA PENTRU ÎNVĂȚARE SAU PLĂCERE?
În ce fel le putem obține pe amândouă?
Conferință și Q&A cu URANIA CREMENE

Urania Cremene dezbate alături de dumneavoastră motivele pentru care generaţiile de astăzi par să fugă de cărţi și vă propune metode aplicate de a le stârni celor mici dragul de cărţi.

„Cărțile au fost și au rămas, pentru mulți din generația noastră – acum părinți –, o bucurie, o necesitate, timpul furat doar pentru noi. Am citit cu ajutorul lanternei, sub cearșaf, în miez de noapte. Copiii noștri par a fugi de cărți, preferând distracția sub forme mai accesibile. Vor tablete, tele- vizor, jocuri video. Una dintre întrebările la care mulți părinți și-ar dori răspuns este: «Cum îmi pot încuraja copilul să citească și cum obțin același drag de învățare la copilul meu, cum poate că îl aveam eu, la aceeași vârstă?»

În cadrul acestei conferințe, vom înțelege nu numai motivul pentru care mulți copii nu vor să se mai apropie de cărți, ci și metodele prin care să le transmitem dragul de cărți și aplecarea spre învățare.“

Despre profesor

Fotografie_Urania_pedagogi

Urania Cremene este mama unui băiețel de şase ani și unul dintre cei mai apreciați experți în parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator. În ultimii doi ani, Urania a organizat zeci de seminarii gratuite, conferințe și workshopuri intensive la care au participat peste 20 111 de părinți din toată țara. Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de opt ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona leadershipului de afaceri în zona parentingului.

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie pe dumneavoastră sau pentru a-l înscrie pe cel mic la una dintre activitățile pe care vi le propunem, vă rugăm să completați toate câmpurile de mai jos.

Veți primi imediat un email de confirmare din partea noastră. Ne vedem la festival!

Ne pare rău dar nu mai există locuri disponibile pentru acest eveniment.